Activiteiten

In de Philharmonie

In de Philharmonie

Fotoalbum klik hier

Klik op de liederen Questo e troppo signora, Canzonetta, Hor care canzonette voor een impressie van ons repertoire.

Jubileumconcert 14 oktober 2018.
‘ FEEST ‘
Zondag 14 oktober 2018, aanvang 15.00 uur
Doopsgezinde kerk, Frankestraat 24 in Haarlem


Dirigent: Dirk Kaandorp
m.m.v.: een klein instrumentaal ensemble

Vrouwenkoor Elisabeth Bas bestaat 25 jaar en viert dit met een jubileumconcert op zondag 14 oktober 2018. Ons programma is een reis door 25 jaar repertoire en de ontwikkeling die het koor in die tijd heeft doorgemaakt: van eenvoudige volksmelodieën tot meer complexe klassieke muziek. Van Play a simple melody tot Le poéme des fleurs van Massenet. We maken er een muzikaal feest van met de mooiste melodieën uit ons repertoire. Leed en vreugde in alle gradaties komen voorbij en we blijven ons verwonderen hoe deze emoties altijd weer mooi en meeslepend door zoveel verschillende componisten zijn verklankt. Twee-, drie- en vierstemmige liederen, a capella gezongen zoals we gewend zijn. Voor een extra feestelijk tintje worden bij dit jubileumconcert sommige stukken begeleid door één of enkele instrumenten: een fagot, een hobo, een fluit en/of een piano. Zij zullen ook een enkel instrumentaal intermezzo verzorgen. Kom luisteren en laat u verrassen!

Entree € 12,50 inclusief een consumptie na afloop van het concert; kinderen tot 12 jaar € 5,00.

Voor het bestellen van kaartjes volgt u de volgende stappen:
1. Stuur een mail naar secretariaat@elisabeth-bas.nl hoeveel kaartjes u wilt bestellen en op welke achternaam (naam rekeninghouder)
2. Maak het benodigde bedrag over op rekening NL89 INGB 000 111 93 50 t.n.v. Vrouwenkoor Elisabeth Bas te Haarlem.
3. Nadat dit bedrag is binnengekomen, ontvangt u een bevestiging per mail dat de kaartjes voor u op deze achternaam gereserveerd zijn en op 14 oktober bij de kaartcontrole in de Doopsgezinde kerk voor u gereed liggen.

Laatste concerten.

In mei 2018 hebben wij een lunchconcert gehouden in de Grote Kerk op de Grote Markt in Haarlem. In juli 2018 hebben wij opgetreden in het Reinaldahuis aan de Leonard Springerlaan in Haarlem.